"aku punya satu seribu juta impian."

Monday, September 26, 2016

Falling in love with the same guy.

My one and only komander
My one and only kerempeng
My one and only tinggi
My one and only

MR.IA

Tuesday, September 20, 2016

Selalu letak dalam hati
Sesuatu benda jadi dalam hidup ni ada sebabnya
Allah dah atur cantik satu persatu
Mungkin jauh mana kesabaran yg kita boleh harap
Biarlah perit mana.  Asal boleh tahan
Allah tu baik . Dia bg manis lepas kita harung pahit
Dan lepastu dia mudahkan lagi urusan
Jangan risau sbb allah takkan buat hamba dia ni jatuh


Persoalan
Mampu ke tak mampu
Proses pematangan ni perit .
Peluh macam hujan

Haih

Tuesday, September 13, 2016

Proses bercinta ni sebenarnya payah.. Kadang kau okay kadang kau tak okay .. Kalau okay tu mak aih semua benda happy je . Time dah tak oky kau buat semua benda tak kena ...
Itu bg aku la . Sebab aku perempuan . Lelaki tatau ......

Saturday, September 10, 2016

Allahu .. Tercabarnya iman bila tengok kawan kawan dah kahwin walaupun tahu sesungguhnya allah tu dah tetapkan tarikh terbaik kita

Friday, September 9, 2016

Sehari sebelum nikah pun boleh salah faham
Setan tu memang kuangjaq

Monday, September 5, 2016

Semester 4 begin with hm hm hm . Hopefully i can go through this semester so well and can achieve my target to get 3.68 with new unknown roomate