"aku punya satu seribu juta impian."

Sunday, November 27, 2016

Wednesday, November 23, 2016

Alhamdulillah

Yes finally
Kau dgn kau finally together
Kalau dah jodoh !

Monday, October 17, 2016

Tak semua akan faham situasi kita
Tak boleh expect orang akan faham kita
Manusia ni ada macam macam ragam
Kau baik lah macam mana sekalipun
Kalau tak kena dengan mata dia .
Makanya derita la kau sensorang
Nak kata selfish pun ada gak
Tp tulah
Rasanya pengajaran harini
Jadilah selfish sikit

P/s demam oh demammmmm

Tuesday, October 11, 2016

Last day being too nice .
Promise

Sbb baik sangat tu bahaya . Org tikam belakang

Thursday, October 6, 2016

"Dan dia memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka sangkanya.  Dan barang siapa bertawakal kepada Allah,niscaya Allah akan mencukupkan keperluannya, sesungguhnya Allah melaksanakan urusanNya,sungguh Allah telah mengadakan ketentuan bagi setiap sesuatu" (65:3)

Wednesday, October 5, 2016

Kalau kamu boleh lupa aku
Aku pun bisa lupankanmu
"Tidak ada suatu musibah yang menimpa seseorang, kecuali dengan izin Allah;dan barangsiapa yang beriman kepada Allah, niscaya Allah akan memberi petunjuk kepada hatinya. Dan Allah maha mengetahui segala sesuatu" (64:11) ☺

Monday, September 26, 2016

Falling in love with the same guy.

My one and only komander
My one and only kerempeng
My one and only tinggi
My one and only

MR.IA

Tuesday, September 20, 2016

Selalu letak dalam hati
Sesuatu benda jadi dalam hidup ni ada sebabnya
Allah dah atur cantik satu persatu
Mungkin jauh mana kesabaran yg kita boleh harap
Biarlah perit mana.  Asal boleh tahan
Allah tu baik . Dia bg manis lepas kita harung pahit
Dan lepastu dia mudahkan lagi urusan
Jangan risau sbb allah takkan buat hamba dia ni jatuh


Persoalan
Mampu ke tak mampu
Proses pematangan ni perit .
Peluh macam hujan

Haih

Tuesday, September 13, 2016

Proses bercinta ni sebenarnya payah.. Kadang kau okay kadang kau tak okay .. Kalau okay tu mak aih semua benda happy je . Time dah tak oky kau buat semua benda tak kena ...
Itu bg aku la . Sebab aku perempuan . Lelaki tatau ......

Saturday, September 10, 2016

Allahu .. Tercabarnya iman bila tengok kawan kawan dah kahwin walaupun tahu sesungguhnya allah tu dah tetapkan tarikh terbaik kita

Friday, September 9, 2016

Sehari sebelum nikah pun boleh salah faham
Setan tu memang kuangjaq

Monday, September 5, 2016

Semester 4 begin with hm hm hm . Hopefully i can go through this semester so well and can achieve my target to get 3.68 with new unknown roomate

Wednesday, August 31, 2016

Monday, August 29, 2016

Sunday, August 21, 2016

Minta kat Tuhan untuk rapatkan orang orang yang boleh bawa ke syurga Allah dan jauhkan dengan mereka yang nak angkut kita ke neraka Allah ..
Doa seakan dimakbulkan.  Bila satu persatu manusia pergi.