"aku punya satu seribu juta impian."

Sunday, May 4, 2014

tiga ratus enam puluh lima


dulu . tiga ratus enam puluh lima hari yang lalu . aku kenal manusia ini . manusia yang dulunya aku kenal tapi buat buat tak nampak . mereka mereka cakap sini sana pasal dia . dan aku "eyk eh le . tah benda yang hensem tah"(konon waktu tu boyfriend aku aa paling handsome)

tahu tak tanpa laman sosial Facebook aku dan makhluk ni mungkin tak kan kenal? terima kasih Facebook . 

tahu tak siapa dia ? 


terima kasih tuhan . bagi pinjam manusia kering kat atas ni . 

terima kasih komander papan sebab layan karenah saya yang ala ala kap ni . 

sebenarnya . malu la . bai

p/s i hope we can counting another thousand days together. love . 




No comments:

Post a Comment