"aku punya satu seribu juta impian."

Monday, May 12, 2014

random


like seriously la kan . benda ni betul betul buat aku rasa macam oo okay . not only me yang rasa benda ni.  ramai lagi rupanya yang ada same situation macam aku.  

so siapa je yang tak suka boyfriend or girlfriend dia post gambar dia cakap i love you semua.  wish good night and whatsoever dalam laman sosial ye dok. confirm rasa macam dihargai nak mampus then rasa ok "he's mine forever and ever." ecehh gitu.  

apa pulak nasib si dara atau si teruna yang partner dia langsung tak post gambar dalam laman sosial . tak cakap i love you kat twitter atau facebook? malah kat facebook tak ada "in relationship" langsung.  mesti sadis kan. 

memula memang la rasa jealous tengok couple couple kat luar tu having a good communication like very very very in love and they show their love kat semua kawan kawan dia. lebih lebih lagi always post gambar berdua dan caption yang dia gila bertuahnya dapat si polan dan si polan.  ramai aa member laki aku buat cenggitu kat girlfriend and yeah sudah semestinya jealous nak mati okay.  

dan alhamdulillah gak aa aku jumpa ayat kat atas tu.  sebab ianya menenangkan aku.   betul gak aa . kenapa biarkan laman sosial korang menentukan tahap infiniti korang bercinta.  kalau dah boyfriend jenis tak suka show off girlfriend memasing terima lah kan.  asalkan in private dia layan korang macam bidadari.  siapa tahu? only both of you.  dont you think that is more romantic? eceh mak enon cakap.  

as a girl yang meningkat remaja.  aku tahu perbandingan dengan manusia sekeliling tu macam satu hobi yang best nak habis.   so secare konklusinya, why not kita bandingkan hidup couple masa kini dan masa dedulu dengan ex boyfriend . haa mesti lagi gempak dan bersyukurnya dapat boyfriend masa kini.  eheh. (macam cakap kat diri sendiri) 

sebenarnya. sekarang ni tengah jealous tengok too many picture of my friend dengan partner masing masing. too many sweetest word they said to their partner.  but ahhh never mind . i can handle it baby.  :) 

No comments:

Post a Comment