"aku punya satu seribu juta impian."

Monday, November 25, 2013

semester lima

bismillahirrahmanirrahim
assalamualaikum

cuma nak bagitahu . gua sekarang senior weyh . selamat sudah sampai ke bumi Jengka dengan membawa beribu berjuta harapan . moga saja kali ini baik baik saja . tak minta lebih . kalau boleh kali ini mahu cukup cukup bahagia . aku mohon jangan ada cuka pahit nak mampus semester ni . tak sanggup nanti nak tinggalkan Jengka dengan sikap negatif

kali ini . bertarung di medan yang sama . alhamdulillah diberi kesempatan lagi untuk sama berjuang dengan kengkawan dulu . walaupun ada sedikit tercalar . ala lek lah . dunia .

dan kali ini masih lagi duduk di bawah ketiak upk . maknanya dari awal menapak kat sini sampai ke sudah duduk bawah upk . terima kasih upk bagi tempat tinggal yang lengkap segala kelengkapan biarpun bilik air tersangat lah teruk . tak apa lah . bersyukur lah .

untuk tempat beradu . kali ini . memori semester satu terungkap kembali . katil atas menjadi tempat beradu . tinggi dia tok sah nak cakap . masa mula mula gayat nak turun . tapi lelama okay la kot . panas tu biasalah . tapi tak apa lah . bersyukurlah weyh

kawan beradu ? allah itu perancang terhebat bukan . dan kali ini . bersatu bilikkan dengan rakan kelas yakni mira . one of member RAKAWARA's . lagi sorang Dila . lagi sorang Ada . mudahan saja . rakan bilik kali ini . rakan terbaik yang allah bagi kat aku yang degil nak mati ni . heee .

pemandangan bilik sangat awesome wa cakap lu . huiii . dekat dengan uwais . so boleh nampak abang abang hensem pergi masjid bila sembahyang jumaat nanti . heee .

untuk lelaki seorang itu . moga saja kami tetap bersama .

ini adalah semester terakhir .
medan terakhir
lima purnama
tak adalah banyak mana .
kalau kau silap sikit .
kau mabuk cinta sikit
kau merana nanti .
mudahan saja segulung ijazah dapat dipegang

malas taip
bye .

No comments:

Post a Comment