"aku punya satu seribu juta impian."

Tuesday, July 9, 2013

puasa tahun ini

bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

Timeline kat Twitter berlumba lumba dengan wall kat Facebook ucapa Salam Ramadhan . Selamat Berpuasa . Happy Fasting . and so on . fuhh. bagus betul rakyat Malaysia . salah satu kelebihan twitter dan facebook . mengeratkan lagi silattutrrahim sesama umat islam . syabas .

bebel banyak macam tak ada guna . same like all Muslim out there .

saya , aku , dek yang , norli, ika ... dengan ini lahhh kan .ingin lah kan . mengucapkan . hm hm. selamat menjalani ibadah puasa yang penuh dengan keberkatan yang Allah janjikan . selamatlah diucapkan untuk bersama sama lah kita menahan segala kunyahan, segala lapar, segala kehausan, segala dahaga, segala asap rokok, segala putung rokok , dan paling penting segala umpatan dan kata-kata yang tak molek didengar . (talk to myself). in syaa allah . puasa kali ini mungkin berbeza dan lebih baik dari yang sebelum ini . amin .

itu je .

sincerely .
NORLISHAFIKAH


No comments:

Post a Comment