"aku punya satu seribu juta impian."

Sunday, June 2, 2013

say goodbye

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

bangunan megah dah nak halau . bangunan pembelajaran sudah memanggil masuk .alahai. rasa sekejap sangat cuti semester kali ni . sepanjang cuti semester . bermacam masakan aku makan. bermacam minuman aku minum , bermacam bauan aku hidu . bermacam panorama aku lihat . rata rata semuanya indah, sedap, wangi . alhamdulillah . aku dipertemukan dengan mereka yang sangat lah biul otaknya .

penipuan satu dosa . haha . ampun abang dan kakak sebab aku terdusta bila mahu menginginka sebuah pekerjaan yang halal . hasilnya aku tau aku bagus dalam bab itu . bukan sengaja menipu . tapi kalau tak tipu belum tentu kita semua dapat jumpa bukan ? belum tentu kamu kenal sama ika . :)

ini untuk tatapan .


 secara officialnya . ini panorama aku . aku dikelilingi . rokok . cerut . dan pencukur . hahaha . i love this place .sinilah tempat aku luahkan senyuman aku pada customer .



dia 24 . dia berkahwin . dia adalah ibu . dia adalah pekerja . dia nor baizura . dia orang pertama yang mengajaar erti cashier . hahhaa


dia orang pertama cakap aku wangi . dia addict dengan wangian aku . dia syameer . 


dia mat rempit sejati yang handsome taik kucing . haha . segala penat lelah harungi bersama . cerita perihal awek dia . salah satu kerja aku juga . dia macam awak  :) dia adalah york a.k.a syahid 


dan dia adalah seorang yang mudah kena tipu dengan saya . haha . dia adalah manager kesayangan kami .  . dia adalah faizal 


dan dia . kami dah gaduh sebenarnya . tapi . gaduh manja . haha . dia tak tahu nak cakap apa pasal dia . dia faizal jugak . 


dia sahabat . uitm machang kelantan . single . but taken by me . hahah. dia wawa . 



yang comel lote . budak baru . gantikan aku . moga kau kekal di sana ye . why i'm wearing pink shirt ? because a leader . haha . tak arh .well  i will miss them . serious . 


ini panorama indah . thanks a lot for the wonderful experience guys . thanks for a lot of story . everything will keep in my mind . (pahal english aku) . to brother brother polis . kerja elok elok .toksah nak menggatal . bini kat rumah dah cantik dah . to maintanance . terima kasih . to . bro jaga tiket . thank you . to crush yang selalu pergi subuh pakai kopiah . jaga mata . :)

sincerely 
ika . 

No comments:

Post a Comment