"aku punya satu seribu juta impian."

Thursday, May 23, 2013

statement gila

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum . 

idea mencurah datang . 

sejak aku dah single mingle triangle ni . alahai macam macam macam rasa ada . rasa manis, pahit, tawar, kelat . but sometimes feel lonely jugak la . so nak cheer up kan diri aku ini . aku more to kawan kawan . kerja sampai lebam sampai penat layan karenah budak kerja . cerita pasal apa apa dengan kawan . kadang kadang tu layan movie lawak sampai nak mampus . itu cara kita . kalau rasa dah macam tak tahan gila bangladesh . aku akan balik port dickson . so esok balik port dickson . jumpa mak .tenang sikit . 

actually, this is not what i want to talk . 

well . lately ni . selalu sangat dapat borak dengan lelaki . tak tahu lah kenapa . peramah sangat manusia kat tbs ni . then, dorang akan cerita pasal life dorang . to be honest . i like to be listener . bukan mengatal . tapi dari pengalaman dorang la . i akan tau lelaki ni macam mana . like seriously . funny gila okay kekadang tu . 

baru baru ni . ada borak dengan lelaki yang berumur 19 tahun . hehe . borak punya borak .then , aku cakap statement cenggini "kau jahatlah macam mana sekalipun, tapi jangan ambil 3 perkara ni, arak, dadah , perempuan (mainlah) . lepastu terkejut nya dia boleh bantah . dia cakap "aku rasa lebih okay ambil perempuan , dari ambil arak dan dadah." terus muka aku macam . -.-

aku tanya . "why should be like that?" then, dia cakap . "arak dan dadah boleh rosakkan diri." . so aku cakap . "oo rosakkan diri taknak, rosakkan anak orang boleh?" . speechless. 

aku boleh cakap yang "lelaki semua jahat." . tapi aku tak cakap yang aku tak suka lelaki. i'm not lesbian . ehem . memang lelaki semua jahat . tapi jahat dorang . ada jahat tersendiri . suka buli orang pun, perempuan panggil jahat juga . buat perempuan merajuk pun, mesti girlfriend cakap "b ni jahat lah." haha . so semua lelaki jahat :) 

entry kali ni . just nak share . apa yang aku dapat dari lelaki . fikirkan sendiri . 


girls are always win :)





No comments:

Post a Comment