"aku punya satu seribu juta impian."

Tuesday, May 7, 2013

serabut

bismillahirrahmanirrahim
assalamualaikum .

emosi gua tak stabil . gua rasa macam ahh . why like this . why why why .

gua nak tulis something pon dah macam tak ada function . gua salah cakap sikit . ada yang terasa lah . ada yang salah faham lah . ada yang fikir bukan bukan lah . gua macam ah  why lah hidup gua kalau cuti emester je jadi macam ni . . dan akhirnya gua cakap

"jengka is better than kuala lumpur" .

like what is said . i just want to back jengka . continue my study. tak yah fikir pasal benda karut marut ni . itu lah ini lah . rasa macam apa benda haram ni masuk kepala aku ni . like seriously sejak 12345 menjak . i always give up , fedup, doing something nonsense, cakap kelaut . macam eh . why ? same like now . i dont know what i have type . damn .

serabut la manusia .




No comments:

Post a Comment