"aku punya satu seribu juta impian."

Wednesday, February 6, 2013

them 2

assalamualaikum
bismillahirrahmanirrahim.

just only a post that make you know i'm still alive in this world.


saya tak pernah mention roomate saya . ashik classmate je kan . kesian dorang . padahal tidur sesama . makan sesama . mandi sesama . stay up memalam sesama . sesama la kita sama sama . so now i let you know who is my roomate. well ada tiga semuanya untuk semester ini . dayah is the pendek one, free hair , and got a sepet eyes . ada kacukan cina . sangat teror mandarin . untung . next is wawa , someone yang suka gila makup . the bambam one, left side. last is ezreen . lebih kurang badan macam saya tapi hakikat dia lagi kurus . depa sangat baik . cakap main lepas kalau tak puas hati . no heart feeling . i love you. 

every semester, i got new roommate . my new experience . before this i tak pernah kenal dorang . tapi bak kata orang tak kenal maka tak cinta kan . masa mula mula tue ada gak la nak tukar bilik . tapi kitorang tetap stick dalam bilik ini . and alhamdulillah . so far so good =) dorang la kesian sikit, kena dengar saya bercakap 24 jam =)


itu je nak cakap . kurus tak kita . ? =)



No comments:

Post a Comment