"aku punya satu seribu juta impian."

Saturday, February 25, 2012

INI BUDAK GILA



table etiquete punya gamba . weeeewittt.
ah . setan la kan . apa kau ingat aku kat pahang negeri khazanah alam niey aku tak ksah ker tinggalkan buah hati aku kat seremban nun? cam bangang . apesal lak tetiba . tiba tup tup dengar citer pasal betina niey betina tue an .

berani amek . berani ngorat . kalau kau betul berani kau amek .  amaran . 

untuk kau lelaki . tayah cakap serupa kaplamyanga okay. dengan kau kau aku sunat kasik habis. 

bismillah. 
let gone by gone. pandailah kau carik aku nanti . 

new friend . mimie . reserve by setan malaya.
semakin lama duduk kat negeri orang semakin banyak pengalaman  yang ditimba . mungkin tidak sebanyak kau yang dah lama hidup kat dunia.

kekadang rasa tidak percaya yang aku berjauhan dengan keluarga serta buah hati kesayangan . oh i dont believe this. 

pelajar office management . ahhh ,, sangat famous okay . kenapa famous ? 

milik wan serta ammir
ini lah akibatnya menjadi budak office management . segalanya perlu formal . with our kemeja, skirt or pants. the important things our makup and of course for woman its very difficult day to face.

arif and rushdi classmate
this is what we call student office management . owesome? huh! like a boss . padahal diorang niey student part 1 baru . susah kan jadi budak office .

tapi adik adik . ini course sangat lah popular. dan lepas belajar automatically korang dapat kerja. paling rendah pon korang ley kerja kerani dan secretary  not security okay . 

gegaran berlaku
examination is around a corner . my target just only 3+++. this is the last post that i made before struggle for exam . please pray for me .

mak is always in my heart. 
my family is my inspirational
my boyfriend is mine
my friend always in my side

sangat kerinduan . !









No comments:

Post a Comment