"aku punya satu seribu juta impian."

Saturday, February 25, 2012

INI BUDAK GILA



table etiquete punya gamba . weeeewittt.
ah . setan la kan . apa kau ingat aku kat pahang negeri khazanah alam niey aku tak ksah ker tinggalkan buah hati aku kat seremban nun? cam bangang . apesal lak tetiba . tiba tup tup dengar citer pasal betina niey betina tue an .

berani amek . berani ngorat . kalau kau betul berani kau amek .  amaran . 

untuk kau lelaki . tayah cakap serupa kaplamyanga okay. dengan kau kau aku sunat kasik habis. 

bismillah. 
let gone by gone. pandailah kau carik aku nanti . 

new friend . mimie . reserve by setan malaya.
semakin lama duduk kat negeri orang semakin banyak pengalaman  yang ditimba . mungkin tidak sebanyak kau yang dah lama hidup kat dunia.

kekadang rasa tidak percaya yang aku berjauhan dengan keluarga serta buah hati kesayangan . oh i dont believe this. 

pelajar office management . ahhh ,, sangat famous okay . kenapa famous ? 

milik wan serta ammir
ini lah akibatnya menjadi budak office management . segalanya perlu formal . with our kemeja, skirt or pants. the important things our makup and of course for woman its very difficult day to face.

arif and rushdi classmate
this is what we call student office management . owesome? huh! like a boss . padahal diorang niey student part 1 baru . susah kan jadi budak office .

tapi adik adik . ini course sangat lah popular. dan lepas belajar automatically korang dapat kerja. paling rendah pon korang ley kerja kerani dan secretary  not security okay . 

gegaran berlaku
examination is around a corner . my target just only 3+++. this is the last post that i made before struggle for exam . please pray for me .

mak is always in my heart. 
my family is my inspirational
my boyfriend is mine
my friend always in my side

sangat kerinduan . !









Friday, February 10, 2012

perbezaan


assalamualaikum . lama nya aku menyendiri . kesian semua yerk . atototototot . meh bagi kish meh meh . muah muah muah muah . haptuih muah .

okay sangat penat okay sejak kebelakangan nie. apa nak jadi la dengan aku nyh . dulu masa cikgu suruh belajar aku tak nak lak belajar kan . bapak punya pemalas la kan rasa macam hello asal perllu belajar . perlu ker ? tak perlu la . kawin jer kalalau tak nak belajar kan . haa cenggitu la kotak fikiran zaman terdahulu . iaitu zaman kejatuhan anak dara . haha . 


ala kononya cantikkan . tiada perbezaan pon . hidung gua tetap kemek macam biasa . haha . lantak . tapi mereka tetap cakap untung . i hate that word . nothing yang untung . cakap la bersyukur kan lagi manis . haa dah nampak dah perbezaan , apanya niey


maha gedik nak mempus niey . apa beze ? yer ini sangat nampak perbezaan . untuk pertama kali dalam sejarah i pakai tudung putih g kelas . dan mereka memberitahu muka i nampak suci . mengapa begitu . haha,

apa yang sama gamba 2 dan 3 ? perasan tak perasan ? aku pakai tudung bawal la weyh . alahai . 

seronok rasanya pakai bawal . mereka kata lebih manis dan simple. kekasih hati pon suka buah hatinya memakai tudung bawal . jadinya tudung bawal menjadi tudung favourite . selamat tinggal shawl . pashmina dan seangkatan dengannya . 


apa tujuan aku letak gambar yang tak papa ni . okay untuk memberitahu bahawasanya mataku sudah berada di tahap yang tah papa jugak . mengapa sebegini rupanya ? macam nak nanges pon ada . ini pakai lens dan pakai foundation yang berlambak nak mampus tuh . sangat banyak okay untuk menutupi mataku yang sangat hitam . 

oh ya . di sebelah itu nama nya nini . taw la yer cantik ananana . tayah nak puji sangat la kan . lempang jap gi apa pon tak dapat.


tujuan gamba ini ? tiada tujuan yang tetap sebenarnya . haha . 

apa motif . 
dah lama tak balik kampung 
dah lama tak pergi times square
dah lama tak jumpa family ammir
dah lama tak jumpa kekasih hati 
segalanya lama
lama lagi rupanya saya di sini
sebab baru 2 bulan saya di sini

moga saya tabah menghadapi liku-liku kehidupan di sini  . amin