"aku punya satu seribu juta impian."

Wednesday, November 2, 2011

kalau saya boring

assalamualaikm..

mari sini semua saya mahu ceritakan satu cerita yang anda mungkin akan berminat . haaa.. na taw tak apa ceritanya . ok ceritanya bermula dr a sampailah z. ok lawak tak ? ok ta lawak . ya saya tahu saya ta ksah .. buka sahaja blog saya pasti anda tahu saya nyh seorang yang memboringkan kan . yer anda na taw kenapa saya seorang yang memborinbgkan ?hm itu hanyalah disebabkan saya pon tgh boring . maka entry kali nyh terjadi . tiada yang spacial . hanya luahan hati . hanya cerita dongeng dan hanya nukilan manusia yang bernama norlishafikah . hahaha . itu lah nama yang diberikan mak bapak saya , ha  sedap kan ?? oh saya bahagia . stop!

ok sebenarnya kan . saya kan ., dah kan . berhenty kerja lah . oh sangat sedeyh ketika itu ya . saya rapat ngan semua orang kat sana n tetiba saya boleh pergi tinggalkan dorang . kesian kat dowang . dan kesian jugak kat saya sebab saya akan mengira hari untuk pergi pahang pulak . hehehehe . untuk girls semua ika akan merindui kamu semua okay !









oh tidak saya merindui kalian semua .. hanya tuhan saja yang tahu yang saya nangis dalam hati saat na cakap baibai . ala dala tue yunk . namo la nanges-nanges lg k . setiap yang berjumpa pasti akan berpisah . so cheelax! emm lepasnyh saya akan tinggalkan family n boyfie kesayangan saya tue .. oh saya akan pastikan saya takkan nanges depan dowang . dalam bilik mungkin . huh malu lah nangis-nangis nyh. :)

eh na taw satu benda tak ., tak lama lg kan saya nak pergi jengka kan . percaya tak saya da ada kawan la  so saya da ta takut sangat dah , tp still ada rasa takut lg okay.. haritue la kan saya pergi add uitm jengka kat facebook . lepastue saya add la beberapa kenalan yang ada kat situ . semua perempuan okay . lepastue ada seorang perempuan comel tue masuk kan saya dalam group uitm jengka intake nov . ohhh saya terharu gila ,. sebab banyak dah kawan saya dapat dari situ . tapi saya rapat ngan dua orang jer . mereka sama course ngan saya .


alalallalala...say suka tgk muka dia nyh . comel lah . macam amoi pon ada . muka pon nampak baek kan . jdan kan hati dia kan pon sangat baek . suara dia pobn sangat la chomellll... mesti pakwe dia sayang kat dia kan . heheheh .eh na taw tak yer nyh kan dok rawang taw . ehemehem . nnty kalau dia balik rawang saya nak ikut . hehe . gatalnyer  ok yang nyh nama dya sariy . maaf sangat-sangat sebab saya tatw lg nama penuh dia . hehehe . sesapa yang berkenan sila simpan kenan anda tue ok . dia dah bertunang . hahahha 


ini dia . inilah gadis yang masukkan saya kat group tue . terima ksih yer awak . tanpa awak saya mungkin kesunyian nnty . saya akan berterima kasih bila jumpa nanti . awak chumel . suka bentuk muka dia yang bulat tue . nama dia wawa . aku rasa dia nyh ganas siket kot . hahaha . wawawawawa . nanty jumpa na kish . heheh . 

ok lah sekian sahaja berita untuk harinyh lain masa saya update lg . saya rasa saya punya blog da ok kot . jadik saya na perkenalkan blog yang selama nyh saya private pada semua . hee..


waalaikumsalam 
thanks for reading dis newspaper
muah (*,*)






No comments:

Post a Comment